Slow Food, wat is dat? (VIDEO)

Als je gezond en verantwoord wilt eten, ben je voor mij een Slowfoodie. In Arnhem kun je ieder jaar een dag lang slow food zien, horen en proeven. Op het Smaakfestijn, ieder jaar in de laatste week van september, laten lokale producenten zien hoe je lekker, puur en eerlijk kunt eten. En het is meer dan een streekmarkt, legt Judith Smedes van Slow Food-club Rijnzoet uit:

 

[bol_product_links block_id=”bol_55375cb1bfedf_selected-products” products=”9200000022439313″ name=”Slow Foodies” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Een paar producenten uit de film:
De Streekbakker   De Streekbakker

 

 

 

 

producten Keuperpasta   Keuper pasta

 

 

 

 

Nel Schellekens   de Gulle Waard

 

 

 

 

workshop Atelier De Beleving   Atelier De Beleving

 

 

 

 

taart Amélie bakt taarten    Amélie bakt taarten

Author: Jitske

Share This Post On

2 Comments

 1. Leuke Slowfood markt hebben jullie! Ik, als imker wordt hier helemaal enthousiast van! Honing is ook zo’n prachtig slowfood product en ook zeker een superfood. Zelf ben ook Slowfood fanaat en dol op honing en ook erg fanatiek in het verzamelen van zoveel mogelijk soorten honing. Vorig jaar 7 verschillende soorten gewonnen met mijn bijtjes en ze hebben allemaal hun eigen unieke smaak en allemaal erg gezond natuurlijk.

  Kunnen jullie mij op de hoogte houden van jullie slowfood activiteiten? Ik zou graag met jullie meewerken om zo mensen terug te brengen naar de gezonde basis van eenvoudig, gezond, eerlijk en heerlijk voedsel!

  Met vriendelijke groet,
  Philip Winkelhorst – Imker
  Imkerij Sattelkammer

  Post a Reply
  • Hallo Philip,

   Leuk dat je enthousiast bent over mijn site en over slowfood! Ik heb plannen voor een nieuwsbrief of themakrant om de fans regelmatig informatie te bieden, maar zover is het nog niet. Voor nu: volg Slow Foodies op Facebook en Twitter, en RT en Like wat je interessant vindt. Dat doe ik op bij mijn volgers. Slome groet, Jitske

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *