Chef-kok zonder fratsen (VIDEO)

Natuurlijk is chef-kok Roland Vrijmoet apetrots als zijn klanten hem complimenteren met het kunstwerk op hun bord. Het oog wil ook wat. Maar hij ziet zichzelf toch liever als ambachtelijk kok dan als kunstenaar. Geen gegoochel met stikstof of ballonnen dus: Roland gaat voor smaak. De chef is eind 2019 gestopt met zijn werk in restaurant In Geuren en Kleuren in Berg en Dal (waar we deze video maakten), maar broeit op een nieuw initiatief. 

Roland doet mee aan de Slow Food Chefs Alliantie, en dat betekent dat hij lekker, puur, en eerlijk eten voorzet. Waar haalt de chef-kok zijn producten?

Hier haalt Roland in de video zijn streekproducten:
– frambozen bij Ooijs Mooijs 
– waterkers bij De Klispoel
– geitenkaas bij ’t Ketelbos 
– pompoenen bij Groentenhof Poelen 

Author: Jitske

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.